Restaurant & Bar***

 

Restaurant Covasna***

Este situat la parterul hotelului Covasna, dotat corespunzător categoriei 3 stele; restaurantul are un număr de 320 locuri, în doua saloane, si un numar de 60 locuri pe o terasa descoperita.

Cele două saloane sunt dotate cu mobilier nou (mese si scaune), de calitate superioara, instalaţie de climatizare, televizoare cu plasma, atmosfera fiind întreţinută de muzica ambientala asigurata de formatie si instalatia de sonorizare.

Meniul oferit este variat astfel incat se ofera clientilor preparate culinare in functie de preferintele acestora.

 

restauranthotelcovasnarestauranthotelcovasna1

 

terasaturismcovasnaterasaturismcovasna1

 

Bar Cerbul***

O ambianță plăcută şi relaxantă în care poţi servii o cafea, un ceai de după-amiază, un cocktail rafinat, îţi este oferită de Barul Cerbul, clasificat la categoria 3 stele. Amplasat chiar la parterul hotelului Cerbul, barul oferă oaspeţilor un spaţiu intim şi o atmosferă placuta. Barul are in dotare doua mese de biliard. Se pot organiza evenimente speciale cu fond muzical asigurat.

barhotelcerbul


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home4/turismcv/public_html/templates/hotelcaprioara/html/com_k2/templates/default/item.php on line 121
Mai multe din această categorie: Piscina & Sauna »

S.C. Turism Covasna S.A. Str. 1 Decembrie 1918 nr. 1-2  Covasna,  jud. Covasna | Tel: (+4)0267 340 401 | Fax: (+4)0267 342 222 


Tel. Marketing:  (+4) 0267 341 955 |  E-mail: marketing@turismcovasna.ro