Sănătate și imunitate cu mofete și ape minerale

Menu

Despre noi

Turism Covasna S.A. este una dintre principalele societăți de turism balnear din România, fiind singurul complex hotelier din Covasna situat direct pe sursa de gaz mofetic și apă minerală, cu 3 mofete, având avantajul de a deține cea mai mare și complexă bază de tratament din zonă.

Complexul balnear Turism Covasna este alcătuit din hotelurile Căprioara 4*, Covasna***, Cerbul*** și Camping Valea Zânelor*, totalizând un număr de locuri de cazare de 777 în cadrul hotelurilor și 34 de locuri în casuțe și camerele de motel de la Camping. Poziționarea în centrul orașului Covasna este una ideală pentru turiștii veniți in stațiune, beneficiind de tratament balnear și plimbări în parcul orașului.

 
stațiunea inimii dumneavoastră

Stațiunea Covasna

Stațiunea Covasna este una dintre cele mai importante stațiuni balneoclimaterice din țară. Beneficiează de resurse naturale importante, numărându-se printre stațiunile cu caracter unic, care sunt utilizate de decenii în prevenirea şi tratarea bolilor sistemului cardiovascular.
Varietatea de resurse, apele minerale, mofetele (emanaţiile de CO2), aerul curat şi bogat în ioni negativi, peisajul pitoresc dau posibilitate turismului de sănătate, contribuind inclusiv la prevenția și întărirea sistemului imunitar.

turism covasna

După modernizarea integrală, Hotel Căprioara**** s-a redeschis începând cu data de 15 august 2016.
În urma unei investiții substanțiale, Hotel Căprioara**** se prezintă pe piața turistică cu o înfățișare complet nouă a spațiilor de cazare și a celor destinate alimentației publice: un design rafinat, modern, adaptat nevoilor și gusturilor unei generații tot mai dinamice. Hotel Căprioara**** oferă confort sporit în cele 263 locuri de cazare, respectiv în 119 camere duble, 17 camere single, 4 camere pentru persoane cu dizabilități si 4 apartamente.
Dotari camere: minibar, telefon, LED TV, conexiune internet, încălzire și aer condiționat proprii, baie cu duș, uscător de păr, halat de baie.7

Hotelul Căprioara**** este dispus pe 9 etaje, oferind o privelişte completă asupra oraşului Covasna şi a arcului carpatic.
Hotelul Căprioara**** este una dintre cele mai cunoscute unități de cazare și tratament din Stațiunea Covasna, stațiune de renume internațional, cu caracter unic, datorită bogăţiei sale în resurse naturale utilizate în preventia şi tratamentul bolilor cardiovasculare.

Hotelul Căprioara**** prin baza de tratament proprie, oferă facilități pentru realizarea unei cure balneare complexe (băi cu apă carbogazoasă, mofete, proceduri pentru electroterapie, kinetoterapie, termoterapie, masoterapie și hidroterapie).
Baza de tratament a hotelului Căprioara**** este complet renovată şi dotată cu aparatură medicală de ultimă generaţie oferind servicii de calitate, atât prin factorii naturali cât şi prin profesionalismul personalului calificat, fiind specializată în tratarea afecţiunilor cardiovasculare, cât şi a altor afecţiuni. Tratamentul profilactic este indicat persoanelor supuse factorilor de risc: stres, sedentarism, fumat, alcool, poluare.

Factorilor naturali de cură (mofetă şi apă minerală cu conţinutul bogat în CO2 şi prezenţa ionilor negativi şi a radonului cu efect benefic în stimularea imunităţii, bioclimatul de cruţare cu putenică ionizare negativă, aerosoli raşinoşi şi absenţa factorilor poluanţi) au rol extrem de important în prevenţia nespecifică: linia întâi în stimularea mecanismelor de apărare – imunitatea celulară nespecifică pentru restartarea homeostaziei, reducerea stresului, profilaxia şi recuperarea unui număr mare de afecţiuni specifice.

Tratamentul de recuperare fizică medicală este indicat în tratarea afecţiunilor cardiovasculare, afecţiuni neurologice, afecţiuni reumatice, alte afecţiuni: boli endocrine, hipofuncţionale, boli de nutriţie, diabet zaharat compensat, obezitate, gută, afceşiuni dermatologice (psoriazis, eczeme cronice). Contraindicaţii: contraindicaţii generale (afecţiuni acute febrile, boli infecţioase, boli venerice în stadiul de contagiozitate, tumori maligne şi benigne cu potenţial de malignizare, hemoragii de orice natură, insuficienţă cardiacă, renală sau hepatică. Contraindicaţii specifice (infarct miocardic, cardiopatii ischemice, cardiopatii nedureroase cu tulburari majore de ritm sau conducere, valvulopatii cu fenomene de insuficienţă cardiacă sau accidente trombotice cerebrale cu sechele neurolorgice.

În cadrul Hotelului Căprioara****, Restaurantele Transilvania**** și Bucovina****, oferă oaspeţilor preparate diversificate, îmbinând bucătăria clasică cu cea regională și internațională, conferind totodată eleganţa și rafinament fiecărei mese servite.
Restaurantele sunt ideale atât pentru cine romantice sau în familie cât și pentru organizarea evenimentelor cu până la 130 de participanţi: nunţi, botezuri, cine festive, recepţii, petreceri.
Puteţi petrece clipe deosebite şi în cele două baruri ale hotelului, Bar Căpri**** situat în lobby și Bar Panoramic****, situat la etajul IX al hotelului. Aici puteţi savura cele mai delicate băuturi, ambientul prezentand un amestec de design modern cu vintage, fiind un loc ideal pentru relaxare și socializare.

Centrul SPA & Wellness oferă turiștilor posibilitatea de a se relaxa în piscina noastră acoperită, jacuzzi interior, jacuzzi exterior, un jacuzzi exterior, 3 saune uscate, baie de aburi și o sală generoasă de fitness. Totodată turiștii pot beneficia de proceduri sau tratamente personalizate sau pachete standard, atât corporale (anticelulitice, antivergeturi, refacere), cât şi faciale în salonul Beauty Center Caprioara by Gerovital Equilibrium.

Forum Căprioara 4* dispune de două săli de conferinţe. Sala Andante situată la etajul IX, cu o capacitate 150 de locuri şi sala Alegria situată la parter, capacitatea acesteia fiind de 120 de locuri. Ambele săli de conferinţă dispun de toate dotările necesare desfăşurării diferitelor tipuri de evenimente, cu aparatură specializată (videoproiector, sistem de sonorizare, ecran de proiecţie cu acţionare electrică, flipchart, internet wireless).

turism covasna

Hotelul Cerbul 3*, parte componentă a Complexului Balnear al S.C. Turism Covasna S.A., dispus pe 10 etaje, amplasat lângă hotelul Covasna, având legătură interioară cu acesta, cu restaurantul şi cu baza de tratament, prin poziţia acestuia conferind turiştilor o privelişte deosebită asupra întregii staţiuni.

Hotelul Cerbul, renovat în anul 2013 dispune de 129 de camere clasificate la 3 stele, de o sală de conferință de aproximativ 100 de locuri și a fost renovat parțial.
Hotelul pune la dispoziţia turiştilor parcare gratuită, în limita locurilor disponibile şi internet WI-FI în spaţiile de circulaţie comune.

Baza de tratament a Complexului hotelier TURISM COVASNA este situată în centrul staţiunii şi beneficiază de avantajul de a fi situată direct pe sursa primară de gaz mofetic şi de apă minerală carbogazoasă, fapt ce îi asigura UNICITATEA comparativ cu celelalte societăţi de profil cardiovascular din staţiune.

Complet renovată și dotată cu aparatură medicală de ultima generație, baza de tratament este specializată pentru tratarea afecțiunilor cardiovasculare și adiacente.

Restaurantul Covasna***, situat la parterul hotelului Covasna, dotat corespunzător categoriei 3 stele, dispune de o capacitate de 320 locuri, în două saloane și un număr de 60 locuri pe o terasă neacoperită. Restaurantul are un meniu a la carte și dietetic, bucatarie traditionala si internationala. In incinta restaurantului se organizeaza mese festive si evenimente.

turism covasna

Hotelul Covasna 3* este primul hotel destinat tratamentului balnear din Covasna, inaugurat în anul 1972, deschizând astfel drumul spre turismul modern.
Hotelul este dispus pe 4 etaje, avand un numar total de 125 de camere, clasificate la 3*. Este conectat cu Baza de Tratament si restaurantul Covasna, situat la parterul hotelului, având 2 săli de restaurant şi o terasă exterioară, fiind conectat prin culoare pentru confortul turiştilor şi pentru o eficacitate cât mai mare a tratamentului balnear realizat.
Hotelul pune la dispoziţia turiştilor parcare gratuită, în limita locurilor disponibile şi internet WI-FI în spaţiile de circulaţie comune.

Hotelul dispune de 248 locuri, clasificate la categoria 3 stele, fiecare cameră este dotată cu baie cu duș, ventilație, minibar, televizor color cu ecran plat LCD/LED, cablu TV, telefon intern și internaţional, tâmplărie termopan. Camerele sunt modernizate, iar în băi sunt montate cabine de duş.

Hotelul pune la dispoziția turiștilor parcare gratuită, în limita locurilor disponibile și internet WI-FI în spațiile comune.

Centrul de tratament balnear, este perfect conectat cu hotelul pentru intimitatea oaspeților noștri. Apele minerale sunt cele mai curative și apreciate din regiune, având proprietăți miraculoase pentru majoritatatea afecțiunilor aparatului cardiovasculator.

Hotelul Covasna*** prin baza de tratament proprie, dispune de facilități pentru băi cu apă caldă carbogazoasă, mofete, instalatii pentru electro-, kineto- și hidroterapie.

Restaurantul Covasna***, situat la parterul hotelului Covasna, dotat corespunzător categoriei 3 stele, dispune de o capacitate de 320 locuri, în două saloane și un număr de 60 locuri pe o terasă neacoperită. Restaurantul are un meniu a la carte și dietetic, bucatarie traditionala si internationala. In incinta restaurantului se organizeaza mese festive si evenimente.

turism covasna

Campingul Valea Zanelor este situat in partea de est a stațiunii Covasna, la aproximativ 5 km de centrul stațiunii, și de complexul hotelier Turism Covasna, într-o zonă de o rară frumuseţe şi cu o priveliște încântătoare oferită de munții împăduriți care îl încadreazâ.

Aerul din această zonă este puternic ionizat şi foarte curat, având nenumărate beneficii pentru sănatate.

Dotare: 7 camere duble dotate cu mobilier nou grup sanitar comun, campare rulote si corturi. Grup sanitar cu apa calda 24h.

Camping Valea Zanelor vă oferă următoarele :

1. Cazare: 7 camere duble categoria 1*
2. Campare la rulote si corturi
3. La bar şi terasă puteţi servi produse tradiţionale.

Restaurantul situat la parterul clădirii principale dispune de o capacitate de 30 locuri, un număr de 50 locuri pe o terasă neacoperită.  În incinta restaurantului se organizează mese festive și evenimente.

Sănatăte și imunitate cu mofete și ape minerale la Complexul Hotelier Turism Covasna!

Hotelurile Căprioara 4*, Covasna 3* şi Cerbul 3* vin în întâmpinarea dvs., după lungă perioadă de aşteptare cu o gama largă de oferte, pentru:

  • întărirea sistemului imunitar (proceduri cu factori naturali de cura şi aparatură de ultimă generaţie) refacerea organismului
  • resetare (ioni negativi - vitaminele sisteniulni nervos şi bioclima)temului imunitar (proceduri cu factori naturali de cura şi aparatură de ultimă generaţie) refacerea organismului
  • relaxare şi revitalizare (centru SPA & Wellness Hotel Caprioara 4*, sală de fitness, tratamente corporale)
  • loc de joacă pentru copii
  • petrecerea timpului in aer liber într-un cadru natural la Camping Valea Zânelor
Beneficiile pe care le găsiți în centrul nostru de sănătate vă oferă o vacanță în care puteți îmbina prevenţia, tratamentul şi relaxarea.
Pentru siguranţa oaspeților şi angajaţilor noştri s-au intensificat şi luat toate măsurile de precauţie
asigurandu-vă sejururi plăcute şi binemeritate.