Sănătate și imunitate cu mofete și ape minerale

Despre noi

Turism Covasna S.A. este una dintre principalele societăți de turism balnear din România, fiind singurul complex hotelier din Covasna situat direct pe sursa de gaz mofetic și apă minerală, cu 3 mofete, având avantajul de a deține cea mai mare și complexă bază de tratament din zonă.

Complexul balnear Turism Covasna este alcătuit din hotelurile Căprioara SPA & Wellness Resort 4*, Covasna Complex Balnear***, Cerbul Complex Balnear*** și Camping Valea Zânelor*, totalizând un număr de locuri de cazare de 777 în cadrul hotelurilor și 34 de locuri în casuțe și camerele de motel de la Camping. Poziționarea în centrul orașului Covasna este una ideală pentru turiștii veniți in stațiune, beneficiind de tratament balnear și plimbări în parcul orașului.

 
stațiunea inimii dumneavoastră

Stațiunea Covasna

Stațiunea Covasna este una dintre cele mai importante stațiuni balneoclimaterice din țară. Beneficiează de resurse naturale importante, numărându-se printre stațiunile cu caracter unic, care sunt utilizate de decenii în prevenirea şi tratarea bolilor sistemului cardiovascular.
Varietatea de resurse, apele minerale, mofetele (emanaţiile de CO2), aerul curat şi bogat în ioni negativi, peisajul pitoresc dau posibilitate turismului de sănătate, contribuind inclusiv la prevenția și întărirea sistemului imunitar.

turism covasna

După modernizarea integrală, Căprioara SPA & Wellness Resort**** s-a redeschis începând cu data de 15 august 2016.
În urma unei investiții substanțiale, Căprioara SPA & Wellness Resort**** se prezintă pe piața turistică cu o înfățișare complet nouă a spațiilor de cazare și a celor destinate alimentației publice: un design rafinat, modern, adaptat nevoilor și gusturilor unei generații tot mai dinamice. Căprioara SPA & Wellness Resort**** oferă confort sporit în cele 263 locuri de cazare, respectiv în 119 camere duble, 17 camere single, 4 camere pentru persoane cu dizabilități si 4 apartamente.
Dotari camere: minibar, telefon, LED TV, conexiune internet, încălzire și aer condiționat proprii, baie cu duș, uscător de păr, halat de baie.7

turism covasna

Cerbul Complex Balnear 3*, parte componentă a Complexului Balnear al S.C. Turism Covasna S.A., dispus pe 10 etaje, amplasat lângă hotelul Covasna, având legătură interioară cu acesta, cu restaurantul şi cu baza de tratament, prin poziţia acestuia conferind turiştilor o privelişte deosebită asupra întregii staţiuni.

turism covasna

Covasna Complex Balnear 3* este primul hotel destinat tratamentului balnear din Covasna, inaugurat în anul 1972, deschizând astfel drumul spre turismul modern.
Hotelul este dispus pe 4 etaje, avand un numar total de 125 de camere, clasificate la 3*. Este conectat cu Baza de Tratament si restaurantul Covasna, situat la parterul hotelului, având 2 săli de restaurant şi o terasă exterioară, fiind conectat prin culoare pentru confortul turiştilor şi pentru o eficacitate cât mai mare a tratamentului balnear realizat.
Hotelul pune la dispoziţia turiştilor parcare gratuită, în limita locurilor disponibile şi internet WI-FI în spaţiile de circulaţie comune.

turism covasna

Campingul Valea Zanelor este situat in partea de est a stațiunii Covasna, la aproximativ 5 km de centrul stațiunii, și de Complexul Balnear Turism Covasna, într-o zonă de o rară frumuseţe şi cu o priveliște încântătoare oferită de munții împăduriți care îl încadreazâ.

Aerul din această zonă este puternic ionizat şi foarte curat, având nenumărate beneficii pentru sănatate.

Sănatăte și imunitate cu mofete și ape minerale la Complexul Hotelier Turism Covasna!

Hotelurile Căprioara 4*, Covasna 3* şi Cerbul 3* vin în întâmpinarea dvs., după lungă perioadă de aşteptare cu o gama largă de oferte, pentru:

Beneficiile pe care le găsiți în centrul nostru de sănătate vă oferă o vacanță în care puteți îmbina prevenţia, tratamentul şi relaxarea.
Pentru siguranţa oaspeților şi angajaţilor noştri s-au intensificat şi luat toate măsurile de precauţie
asigurandu-vă sejururi plăcute şi binemeritate.