Sănătate și imunitate cu mofete și ape minerale

Menu

Terapia tecar

TECAR- BIOACCELERATOR FIZIOLOGIC-o forma de radio frecvență, variind între 300 KHz și 1 MHz, care accelerează „regenerarea naturală” a țesuturilor biologice. Datorită intensității sale scăzute, este în totalitate non-invazivă și 100% naturală pentru corpul uman.

Terapia TECAR este o forma de termoterapie. Termoterapia inseamna utilizarea caldurii in scop terapeutic. Aceasta caldura poate fi exogena (provenita dintr-o sursa externa) intalnita in alte forme de terapie precum ultrasunete, laser, infrarosu, sau endogena (caldura provine din interiorul corpului) ca in cazul TECAR. Astfel, particularitatea terapiei TECAR consta in stimularea producerii locale de caldura (ca o forma de energie) de catre corpul subiectului aflat in tratament, in felul acesta subiectul participand activ pentru o vindecare mai rapida.

Terapia TECAR -O terapie neinvaziva, antialgica, antiinflamatorie si regenerativa care stimuleaza mecanismele de autovindecare ale organismului si este folosita cu succes atat in tratamentele de fizioterapie cat si in remodelare corporala, prin crearea unei stimulari intense la nivel celular. Terapia TECAR este recomandata pentru reducerea durerii, a edemelor, a inflamatiei si a contractiilor musculare. Stimularea energiei din interiorul tesuturilor biologice activeaza procesele naturale de vindecare ale organismului, avand totodata un efect antiinflamator.

Efectele terapiei sunt: stimularea metabolica, care duce la accelerarea procesului de vindecare a tesutului muscular lezat; se previne formarea unui tesut fibros cicatriceal si se obtine o refacere rapida si completa a fibrelor musculare chiar si in leziuni severe; cresterea macro si microcirculatiei locale, cu efecte antiinflamatorii si resorbtive, cu stimularea chiar si a drenajului limfatic; actiunea asupra receptorilor de durere periferici, avand astfel si un efect analgezic. Printre cele mai frecvente afectiuni care pot fi tratate cu succes prin terapia TECAR, mentionam: sechele de fracturi, afectiuni articulare, sindromul de impingement al coafei rotatorilor, chistul Baker,tendinita patelara, tendinita si fasceita plantară, patologia coloanei vertebrale, reconstructie ligamente incrucisate (cu sau fara suruburi), etc.

Poate fi folosita in zonele unde exista implanturi metalice cum ar fi proteze de sold, de genunchi, de umar,  in zona cervicala (unde alte forme de fizioterapie sunt interzise) chiar la tratarea problemelor la articulatiile temporomandibulare sau occipitale.

 Terapia TECAR este o tehnica revolutionara în domeniul recuperarii medicale, reducând la jumatate perioada de recuperare. Principalele efecte sunt combaterea durerii, inflamatiei, contracturilor musculare, redorilor articulare, cicatrizant, refacerea leziunilor tendinoase, musculare, ligamentare, cresterea mobilitatii articulare, cresterea fortei musculare, efecte anti aging, ameliorarea aspectului de coaja de portocala în cazul celulitei, combaterea edemelor, realizarea de drenaj limfatic.

Aplicarea acestei tehnologii cu radiofrecventa in  Beauty Center Căprioara by Gerovital , creste productia de fibroblasti, cu cresterea sintezei de colagen si elastina conferind tenului luminozitate, suplete, estomparea ridurilor, iar în cazul celulitei se estompeaza semnele acesteia, reda tonusul, catifelarea si tineretea.

IMPORTANT!  TerapiA TECAR+ terapia SHOCKWAVE din cadrul H Caprioara sunt unice in statiunea Covasna! .

Prin multitudinea de efecte se adreseaza afectiunilor din domeniul traumatologiei, ortopediei, medicinii sportive, reumatologiei, neurologiei, medicinei interne, ginecologiei, urologiei, esteticii, recuperarea post partum. Durerile de spate, articulare reumatismale sau post traumatice, redorile articulare, blocajele cervicale, lombare sunt tratate cu maxim de eficienta. O alta aplicatie este asupra organelor interne, în cazul colonului spastic, constipatiei cronice, colecistopatiilor hipotone, spasmului piloric, în sindroamele aderentiale post chirurgicale. Ultimele noutati se refera la utilizarea Tecar in obstetrica-ginecologie si urologie: recuperarea post partum, dupa epiziotomii, incontinente urinare, vaginite atrofice.

De toate beneficiile TECAR terapiei puteti beneficia numai la  H Caprioara, unde personalul nostru specializat va asteapta pentru a va reda tonusul si a va scapa de disconfortul cu care convietuiti in ultima perioada.

Care sunt CONTRAINDICATIILE terapiei TECAR?

 • Pacemaker
 • Pompa de insulina
 • Femei insarcinate
 • Cartilaj de crestere (adolescenti a caror cartilaj de crestere nu s-a inchis)
 • Cancer
 • Febra, infectii

Sănatăte și imunitate cu mofete și ape minerale la Complexul Hotelier Turism Covasna!

Hotelurile Căprioara 4*, Covasna 3* şi Cerbul 3* vin în întâmpinarea dvs., după lungă perioadă de aşteptare cu o gama largă de oferte, pentru:

 • întărirea sistemului imunitar (proceduri cu factori naturali de cura şi aparatură de ultimă generaţie) refacerea organismului
 • resetare (ioni negativi - vitaminele sisteniulni nervos şi bioclima)temului imunitar (proceduri cu factori naturali de cura şi aparatură de ultimă generaţie) refacerea organismului
 • relaxare şi revitalizare (centru SPA & Wellness Hotel Caprioara 4*, sală de fitness, tratamente corporale)
 • loc de joacă pentru copii
 • petrecerea timpului in aer liber într-un cadru natural la Camping Valea Zânelor
Beneficiile pe care le găsiți în centrul nostru de sănătate vă oferă o vacanță în care puteți îmbina prevenţia, tratamentul şi relaxarea.
Pentru siguranţa oaspeților şi angajaţilor noştri s-au intensificat şi luat toate măsurile de precauţie
asigurandu-vă sejururi plăcute şi binemeritate.