logo_TCV_linear

Sănătate și imunitate cu mofete și ape minerale

INFORMARE PRIVIND CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Prezenta Informare privind confidentialitatea datelor („Informarea“) se aplica TURISM COVASNA S.A., filialelor sale si tuturor hotelurilor din cadrul TURISM COVASNA (denumite in continuare impreuna „TURISM COVASNA“, „noi“ sau „pe noi“). La TURISM COVASNA, facem tot posibilul sa livram produse, servicii si experiente extraordinare. Ne bucuram ca sunteti clientul nostru si pretuim loialitatea dvs. Suntem constienti de faptul ca pentru fiecare client confidentialitatea reprezinta o problema importanta. Am dezvoltat aceasta Informare pentru a explica practicile noastre cu privire la datele personale pe care le colectam de la dvs. sau despre dvs. pe acest site sau prin aplicatiile/formularele noastre, prin comunicari scrise sau orale cu noi, atunci cand vizitati una dintre proprietatile noastre sau din alte surse. 

Va rugam sa retineti faptul ca aceasta Informare nu este valabila pentru procesarea de catre noi a datelor personale in numele unor terte parti si conform instructiunilor acestora, cum ar fi clienti corporativi (angajatori), turoperatori si agentii de turism.

DATELE PERSONALE PE CARE LE COLECTAM

Exista posibilitatea sa colectam date cu caracter personal la fiecare intalnire sau interactiune cu oaspetii, precum si in cadrul celorlalte aspecte ale activitatii noastre. Aceste informatii personale pot include: datele dumneavoastra de identificare; datele dumneavoastra de contact; informatii referitoare la rezervarea, sejurul sau vizita dumneavoastra la o anumita proprietate; informatii legate de achizitionarea si primirea de produse sau servicii; nationalitate, numarul pasaportului si data si locul emiterii acestuia; preferinte privind publicitatea si comunicarile; informatii despre autovehiculele pe care este posibil sa le aduceti pe proprietatile noastre; recenzii si opinii referitoare la facilitatile noastre de cazare (daca sunt identificate sau asociate cu dumneavoastra); si alte tipuri de informatii pe care alegeti sa ni le furnizati.

In plus, colectam si alte informatii personale, in anumite situatii, cum ar fi:

 • Sondaje: Exista posibilitatea sa solicitam date demografice sau alte date personale in cadrul sondajelor efectuate asupra clientilor.
 • Colectarea la locatie:  Colectam informatii personale suplimentare in timpul inregistrarii/cazarii la proprietatile noastre, inclusiv informatii care pot fi solicitate de lege. Putem folosi si camere video sau televiziune cu circuit inchis si alte masuri de securitate la proprietatile noastre care pot capta sau inregistra imagini ale oaspetilor si vizitatorilor in locuri publice. 
 • Profilurile evenimentelor:  Daca planificati un eveniment la noi, noi colectam specificatii privind conferinta sau evenimentul, data evenimentului, numarul de invitati, detalii privind spatiile de cazare,. Daca ne vizitati in cadrul unui grup, este posibil sa detinem informatii personale despre dumneavoastra pe care ni le-a furnizat grupul si sa va trimitem reclame in urma sejurului dumneavoastra impreuna cu grupul sau in urma participarii la un eveniment, in functie de preferintele dumneavoastra si conform legii. Daca ne vizitati in cadrul unui eveniment, este posibil sa transmitem informatii personale despre dumneavoastra organizatorilor evenimentului, in masura permisa de lege. 
 • Retelele de socializare: Daca accesati paginile/conturile TURISM COVASNA prin intermediul retelelor de socializare, putem colecta anumite informatii de pe contul dvs. de socializare in functie de setarile retelei de socializare, precum (dar fara a se limita la) locatie, cazari, activitati, interese, fotografii, actualizari ale starii si lista cu prieteni. Va putem permite, de asemenea, sa va inscrieti in concursuri in care trebuie sa furnizati fotografii, cum ar fi fotografii ale sejurului petrecut pe proprietatea noastra, pe care le puteti partaja cu persoanele cu care sunteti conectat pe retelele sociale pentru voturi, oferte comune sau alte promotii.

INFORMATII PERSONALE PE CARE LE COLECTAM DE LA TERTE PARTI

Este posibil sa colectam informatii despre dumneavoastra si de la terti, de la serviciile aferente retelelor sociale care sunt in concordanta cu setarile facute de dumneavoastra pentru aceste servicii si din alte surse terte care sunt autorizate sa ne transmita datele dumneavoastra (cum ar fi turoperatori, medicul de familie). Utilizam si distribuim aceste informatii (si putem adauga aceste informatii la alte informatii pe care le detinem despre dumneavoastra) in scopurile descrise in aceasta Informare, cu exceptia informatiilor sensibile care nu vor fi combinate si nu vor fi distribuite decat in baza obligatiilor legale.

UTILIZAREA DATELOR PERSONALE COLECTATE DESPRE DVS.

Folosim informatiile dvs. personale in scopuri diferite, inclusiv pentru a oferi si a personaliza serviciile pe care le solicitati si le asteptati din partea TURISM COVASNA, pentru a va oferi nivelul asteptat de ospitalitate in camera si oriunde pe proprietatea noastra si a efectua actiuni directe de marketing si promotii, asa cum este prezentat mai jos in detaliu:

 • Administrarea serviciului: Folosim informatiile dumneavoastra personale pentru a administra sederea dumneavoastra.
 • Planificarea conferintelor si a evenimentelor: Putem folosi informatiile dvs. personale pentru a va furniza informatii cu privire la planificarea conferintelor si evenimentelor.
 • Marketing si comunicare: Este posibil sa folosim informatiile dumneavoastra personale pentru a va furniza sau oferi buletine informative, promotii si oferte speciale recomandate, precum si alte mesaje publicitare in functie de orice preferinte privind comunicarea exprimate de dumneavoastra. Folosim informatiile dvs. pentru a furniza mesaje in cadrul sejurului, pentru a va trimite mesaje de marketing. Putem transmite aceste comunicari prin e-mail, prin posta, prin publicitate online, retele de socializare, telefon, mesaje text (inclusiv SMS si MMS), notificari. Cu acordul dumneavoastra, folosim continutul generat de utilizator (cum ar fi fotografii) de la serviciile aferente retelelor de socializare pentru a afisa reclame pe site-ul nostru web si in aplicatiile noastre. 
 • Imbunatatirea serviciilor: Putem folosi informatiile dvs. personale pentru a imbunatati serviciile TURISM COVASNA si pentru a ne asigura ca site-ul nostru, produsele si serviciile reprezinta interes pentru dvs. Folosim informatiile dvs. personale si pentru a va oferi nivelul asteptat de ospitalitate in camera si oriunde pe proprietatea noastra. 
 • Corectitudinea, analiza si personalizarea datelor: Va putem corobora informatiile personale cu date din surse terte cu scopul de a actualiza si a analiza informatiile dvs. Ne bazam si pe informatii de la terti pentru a putea oferi servicii mai bune si mai personalizate. Spre exemplu, daca va conectati retele de socializare sau alte conturi la serviciile noastre, putem folosi aceste informatii pentru a face experienta dvs. cu noi mai personala si sociala, sau putem sa o partajam si sa o folosim dupa cum este descris in prezenta Informare.

INFORMATIILE PERSONALE PE CARE LE TRANSFERAM

Pentru a va oferi nivelul asteptat de ospitalitate si a va furniza cel mai bun nivel al serviciilor, este posibil sa transmitem informatiile dumneavoastra personale furnizorilor nostri de servicii si altor terte parti, dupa cum este prezentat in detaliu mai jos:

 • Evenimente in grup sau intalniri:  Daca vizitati TURISM COVASNA in cadrul unui grup sau al unei conferinte, informatiile solicitate pentru planificarea intalnirii si a evenimentului pot fi partajate cu organizatorii acestor intalniri si evenimente si, daca este cazul, cu oaspetii care organizeaza sau participa la intalnire sau eveniment.
 • Furnizorii de servicii:  Ne bazam pe terti pentru a furniza servicii si produse in numele nostru si putem partaja informatiile dvs. personale cu acestia, in mod corespunzator. Furnizorii nostri de servicii sunt obligati prin contract sa protejeze informatiile dumneavoastra personale si nu le pot utiliza sau distribui in alt mod, cu exceptia cazurilor impuse prin lege. Cu toate acestea, furnizorii nostri de servicii de detectare a fraudelor pot utiliza, dar nu distribui, informatiile dumneavoastra personale in scopul detectarii fraudelor. Putem folosi furnizori de servicii pentru a va comunica noutati si oferi materiale promotionale si comerciale in numele nostru, inclusiv reclame online si pe mobil personalizate in functie de preferintele dumneavoastra si conform legislatiei aplicabile. Pentru informatii suplimentate, consultati Politica noastra privind cookie-urile. TURISM COVASNA colaboreaza numai cu terti care ofera o metoda de dezabonare de la acest tip de publicitate. Putem partaja informatii cu furnizorii de servicii si pentru a va permite sa creati itinerarii prin selectare site-urilor, activitatilor si restaurantelor din liste personalizate pentru dvs. pe baza preferintelor si a informatiilor obtinute de la terti.
 • Tranzactii comerciale:  Pe masura ce ne dezvoltam afacerea, putem vinde, cumpara, restructura sau reorganiza afaceri sau capital, sau putem inceta sa administram sau sa tinem in franciza un hotel care face parte din portofoliul nostru la momentul actual. In astfel de circumstante, TURISM COVASNA poate transfera, vinde sau ceda informatiile colectate, incluzand, fara limitare, Alte informatii (descrise mai jos) si date personale, unuia sau mai multor terti afiliati sau neafiliati in legatura cu aceste tranzactii comerciale. In masura in care legea o impune, vom furniza o notificare a intentiei noastre de a transfera date personale catre terti in acest scop si va vom explica modul in care puteti refuza un astfel de transfer.
 • Altele:  Pe langa aceasta, TURISM COVASNA poate dezvalui informatii personale pentru: (i) a respecta legile aplicabile, (ii) a raspunde cererilor guvernamentale sau ale autoritatilor publice, (iii) a proteja drepturile, confidentialitatea, siguranta sau proprietatea TURISM COVASNA, vizitatorii site-ului, clientii, angajatii sau publicul, (iv) a ne permite sa gasim remedii disponibile sau sa limitam daunele pe care le putem sustine, (v) a aplica termenii si conditiile site-urilor noastre si (vi) a raspunde la o urgenta.

ALTE INFORMATII

Cand vizitati sau interactionati cu site-urile web si aplicatiile TURISM COVASNA, colectam alte informatii care nu va identifica direct in legatura cu utilizarea site-ului, cum ar fi numarul de vizite pe site-urile noastre („Alte informatii“). 

Utilizam module cookie pentru a colecta aceste informatii. Daca doriti sa stergeti sau sa blocati in orice moment Modulele cookie de pe dispozitivul dvs., puteti actualiza setarile browserului (consultati meniul „ajutor” al browserului pentru a afla cum sa stergeti sau sa blocati Modulele cookie). TURISM COVASNA nu este raspunzatoare pentru setarile browserului dvs. Puteti gasi instructiuni adecvate si simple privind gestionarea modulelor cookie pe diferitele tipuri de browsere la www.allaboutcookies.org. Pentru informatii suplimentate, consultati Politica noastra privind cookie-urile.

Folosim si functia Facebook Insight, pusa la dispozitia noastra de Facebook. Pe baza vizitarii de catre dumneavoastra a contului nostru de Facebook, Facebook ne transmite rapoarte anonimizate despre audienta contului nostru, respectiv varsta, sex, situatia amoroasa si profesie, informatii privind stilul de viata si temele de interes (inclusiv informatii privind cumparaturile si comportamentul de cumparare online ale vizitatorilor paginii sale precum și privind categoriile de produse sau de servicii care ii interesează cel mai mult), precum si date geografice care ne permit sa directionam mai bine ofertele noastre. Aceste date sunt colectate, de asemenea, cu ajutorul unor module cookie care contin fiecare cate un cod de utilizator unic si care sunt salvate de Facebook pe dispozitivul dumneavoastra. Informatiile pe baza carora se genereaza rapoartele catre Turism Covasna sunt stocate si folosite de Facebook INC (Menlo Park, California – SUA) conform propriei politici de confidentialitate, pe care va rugam sa o consultati la www.facebook.com/privacy.

INFORMATII SENSIBILE

Termenul „informatii sensibile“ se refera la informatiile privind originea dumneavoastra rasiala sau etnica, opiniile politice, convingerile religioase sau filozofice, calitatea de membru sindical, sanatatea, viata sexuala sau orientarea sexuala, informatii genetice, antecedente penale si orice alte date biometrice utilizate in scopul identificarii unice. In vederea furnizarii serviciilor medicale balneare, putem colecta datele dvs de sanatate exclusiv in acest scop. Datele dvs sensibile nu vor putea fi accesate decat de medicul curant. In ceea ce priveste partajarea acestora catre terti, aceasta nu va avea loc decat in baza obligatiilor legale (ex. raportari la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, etc.). Datele dvs sensibile nu vor fi combinate cu alte date personale pe care le colectam. 

INFORMATII PERSONALE DESPRE MINORI

Nu colectam in mod constient informatii personale despre persoanele sub 18 ani. In calitate de parinte sau tutore, va rugam sa nu permiteti copiilor sa transmita date personale fara permisiunea dvs.

TEMEIURILE LEGALE ALE PRELUCRARII

Avem mai multe temeiuri legale pentru care colectam informatiile despre care v-am informat mai sus:

 • Pentru a va putea caza, colectam informatiile din fisa de cazare si cele medicale (in cazul serviciilor balneare) si le transmitem autoritatilor in baza unei obligatii legale. Refuzul de a furniza aceste informatii conduce la imposibilitatea de a va presta serviciul;
 • Pentru a va putea oferi serviciile pentru care platiti, inclusiv prin intermediul tertilor cu care colaboram, cat si pentru incasarea platii efective, temeiul prelucrarii este executarea contractului cu dumneavoastra. Refuzul de a furniza aceste informatii conduce la imposibilitatea de a va presta serviciul sau, dupa caz, de a nu putea accepta o anumita metoda de plata sau a de a oferi serviciile unui anumit tert;
 • Pentru a va transmite comunicari de marketing – inclusiv prin participarea dumneavoastra activa alaturi de noi pe retelele de socializare, temeiul este reprezentat de interesul nostru legitim, respectiv consimtamantul dumneavoastra, pe care il puteti retrage oricand prin functia de dezabonare la mesajele primite sau prin orice alt mod in care doriti sa ne solicitati oprirea comunicarii cu dumneavoastra; retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.
 • Pentru celelalte scopuri mentionate de prezenta informare ne intemeiem pe interesul nostru legal de a tine o evidenta, a imbunatati serviciile noastre si de a coordona activitatea noastra si a tertilor cu care colaboram in furnizarea acestor servicii. In masura in care o anumita prelucrare descrisa in prezenta informare vi se pare disproportionate fata de situatia in care va aflati, va rugam sa ne aduceti de indata la cunostinta acest fapt si vom analiza solicitarea dumneavoastra, urmand a primi un raspuns detaliat.  

LINKURI CATRE SITE-URILE WEB SI SERVICIILE TERTILOR

Site-ul nostru si aplicatiile mobile pot contine linkuri catre site-uri terte. Retineti faptul ca nu ne asumam responsabilitatea pentru colectarea, utilizarea, pastrarea, partajarea sau dezvaluirea datelor sau informatiilor de catre astfel de terte parti. In cazul in care folositi sau furnizati informatii pe site-urile tertilor, se aplica termenii si politica de confidentialitate a site-urilor respective. Va sfatuim sa cititi politica de confidentialitate ale site-urilor pe care le vizitati inainte de a trimite date personale.

TURISM COVASNA se poate asocia cu un numar limitat de furnizori de internet, pentru a oferi acces la internet oaspetilor nostri. Folosirea serviciilor de internet pe proprietate cade sub incidenta termenilor de utilizare si a politicii de confidentialitate ale furnizorilor terti de internet. Puteti accesa termenii si politicile respective utilizand linkurile de pe pagina de autentificare a serviciului respectiv, sau vizitand site-ul web al furnizorului de internet.

PROTEJAREA DATELOR PERSONALE

TURISM COVASNA va lua toate masurile rezonabile pentru: (i) a proteja informatiile personale de accesul neautorizat, de dezvaluire sau de distrugere si (ii) a pastra informatiile personale precise si actualizate dupa caz. Cerem si afiliatilor si furnizorilor nostri de servicii cu care partajam informatii personale sa faca eforturi rezonabile pentru a pastra confidentialitatea informatiilor personale despre dvs. Pentru tranzactiile online, utilizam masuri tehnologice rezonabile pentru a proteja informatiile personale pe care ni le transmiteti prin intermediul site-ul nostru. Totusi, din pacate, niciun sistem de securitate sau sistem de transmitere a datelor pe internet poate garanta securitatea datelor dvs.

Pentru protectia vietii dumneavoastra private, va recomandam sa nu ne transmiteti numerele cardurilor de credit sau orice alte informatii personale confidentiale prin e-mail.

Nu va vom contacta prin mesaje mobile/text sau prin e-mailuri pentru a va solicita informatii confidentiale sau detalii privind cardul de credit. Vom solicita detaliile cardului de credit doar prin telefon atunci cand faceti o rezervare.

TRANSFERURI INTERNATIONALE DE INFORMATII PERSONALE

Ne putem asocia cu alte companii din afara Romaniei pentru a va furniza produse, servicii sau oferte pe baza experientelor dvs. pe proprietatile noastre si putem partaja informatiile in mod corespunzator cu partenerii nostri de afaceri. Nu transferam datele dumneavoastra personale in afara Uniunii Europene. 

MODIFICAREA SI ACCESAREA DATELOR DVS. PERSONALE

Conform legislatiei in vigoare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de stergere a datelor, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere si dreptul de a va adresa justitiei. Ne puteti solicita sa va informam cu privire la datele personale pe care le pastram despre dumneavoastra, iar in cazurile necesare ne puteti solicita sa actualizam, corectam si/sau stergem datele dumneavoastra personale pe care le pastram in baza noastra de date activa. Vom face toate actualizarile si modificarile necesare in timpul specificat de legea aplicabila si, in cazul permis de lege, putem solicita o taxa adecvata pentru a acoperi costurile de a raspunde la solicitare. Va rugam sa transmiteti respectivele cereri in scris, la adresa S.C. TURISM COVASNA S.A. loc. Covasna, str. 1 Decembrie 1918 nr. 1-2, jud. Covasna, e-mail: secretariat@turismcovasna.ro, it@turismcovasna.ro

Pentru a va proteja confidentialitatea, putem raspunde la astfel de solicitari la adresa de e-mail pe care ati inregistrat-o sau ne-ati furnizat-o prin alte metode. Retineti faptul ca, in cazul in care faceti o solicitare de stergere a datelor, exista posibilitatea sa nu va putem oferi calitatea si varietatea serviciilor cu care sunteti obisnuit.

De asemenea, in anumite circumstante, in functie de legislatia aplicabila, ne puteti solicita sa incetam transmiterea informatiilor personale despre dumneavoastra catre partenerii nostri de afaceri sau puteti solicita ca TURISM COVASNA sa inceteze utilizarea informatiilor personale despre dumneavoastra, scriindu-ne la adresa de e-mail de mai sus. Vom incerca sa onoram aceasta solicitare, in conformitate cu legislatia in vigoare.

PASTRAREA DATELOR PERSONALE

Pastram datele dvs. personale pentru perioada necesara realizarii scopurilor explicate in prezenta Informare, daca o perioada mai lunga de timp de pastrare nu este necesara sau permisa de legea aplicabila.

Vom distruge informatiile dumneavoastra personale cat mai curand posibil si intr-un mod in care sa nu mai poata fi recuperate sau reconstituite.

Daca informatiile personale sunt imprimate pe suport de hartie, acestea vor fi distruse intr-un mod sigur, prin tocarea sau arderea documentelor pe suport de hartie sau in alt mod, iar daca acestea vor fi salvate pe suporturi electronice, vor fi distruse prin mijloace tehnice pentru a asigura faptul ca informatiile nu mai pot fi recuperate sau reconstituite ulterior.

ALEGERI – COMUNICARI DE MARKETING

Daca ne-ati furnizat informatiile dumneavoastra de contact (adresa postala, numarul de fax, adresa de e-mail sau numarul de telefon), este posibil sa va informam, in functie de preferintele exprimate de dumneavoastra si cu acordul dumneavoastra in cazurile necesare, despre produsele si serviciile noastre sau sa va invitam la evenimente prin e-mail, publicitate online, retele de socializare, telefon, mesaje text (inclusiv SMS si MMS).

Daca preferati sa nu mai primiti materiale publicitare prin e-mail, puteti opta pentru dezabonare folosind functia de dezabonare din e-mailul pe care il primiti de la noi. Solicitarile de dezabonare pot dura pana la zece zile lucratoare pentru a intra in vigoare.

Pentru a va dezabona de la mesajele text, comunicati la receptia hotelului faptul ca nu mai doriti sa primiti mesaje text din partea hotelului nostru sau raspundeti la mesaj cu textul „STOP”.

MODIFICARI ALE INFORMARII

Exista posibilitatea sa aducem modificari acestei Informari periodic. Daca vom efectua modificari semnificative acestei Informari, vom publica un link catre Informarea revizuita pe pagina de pornire a site-ului nostru, iar daca v-ati inregistrat pentru oricare dintre produsele sau serviciile noastre, va vom informa prin intermediul unui canal de comunicare cu privire la furnizarea acestora. Puteti afla data ultimei actualizari a Informarii, consultand link-ul si data de la inceputul Informarii. Orice schimbare a prezentei Informari va intra in vigoare in momentul publicarii Informarii revizuite pe site.

Sănatăte și imunitate cu mofete și ape minerale la Complexul Hotelier Turism Covasna!

Hotelurile Căprioara 4*, Covasna 3* şi Cerbul 3* vin în întâmpinarea dvs., după lungă perioadă de aşteptare cu o gama largă de oferte, pentru:

Beneficiile pe care le găsiți în centrul nostru de sănătate vă oferă o vacanță în care puteți îmbina prevenţia, tratamentul şi relaxarea.
Pentru siguranţa oaspeților şi angajaţilor noştri s-au intensificat şi luat toate măsurile de precauţie
asigurandu-vă sejururi plăcute şi binemeritate.
Sari la conținut