Sănătate și imunitate cu mofete și ape minerale

MASOTERAPIA

Hot Stone
Masajul cu roci vulcanice calde are rezultate spectaculoase în relaxarea, echilibrarea şi revigorarea trupului. Aplicarea pietrelor netede de diferite mărimi se face de la extremităţi spre partea mediană a corpului, pe principalii centri energetici.

Head & Neck (Masaj al capului, gâtului şi umerilor)
Acest tip de masaj este în special folosit pentru eliberarea durerilor acumulate în zona capului și a gâtului. Are efect reconfortant și relaxant. –

Masaj corporal Intuitive
Este un tratament freestyle care dă libertate terapeutului de a îmbina tehnici de masaj diferite, în funcţie de nevoile clientului, rezultatul fiind un masaj personalizat cu efecte tămăduitoare.

Masaj corporal Sabai
Se obţine o stare de profundă relaxare şi un trup complet revigorat printr-un masaj complex care îmbină uleiul bogat în minerale cu puterea tămăduitoare a pietrelor de granit calde, aşezate de la extremităţi spre partea mediană a corpului, pe principalii centri energetici.

Masaj corporal After Ski
Îmbină masajul cu pietre vulcanice şi masajul de relaxare manual pentru încălzirea şi relaxarea musculaturii.

Masaj corporal Anti Cellulite
Luptă împotriva celulitei, detronând “coaja de portocală” de pe şolduri, picioare, abdomen şi fese. Masajul cu creme reductoare anticelulitice îmbunătăţeşte supleţea şi elasticitatea pielii, împreună cu cea a ţesuturilor subcutanate, activând în acelaşi timp circulaţia sângelui.

Masaj de relaxare Stress Relief
Masaj de relaxare al spatelui şi membrelor inferioare, restabileşte echilibrul natural şi îmbunătăţeşte circulaţia sangvină

Back Pain Therapy
Tehnicile de masaj folosite înlatură rigiditatea articulaţiilor şi durerile de spate cauzate de sedentarism sau de anumite afecţiuni ale coloanei. 

Masajul de intretinere
Este indicat a se efectua cel putin odata pe saptamana (preferabil 2 sedinte/saptamana) si are ca scop mentinerea organismului intr-o stare de functionare optima.

Masajul anticelulitic
Actioneaza impotriva celulitei, detronand asa numita “coaja de portocala” de pe solduri, abdomen si fese. Masajul cu creme reductoare si uleiuri esentiale imbunatateste supletea si elasticitatea pielii, activand circulatia sangelui. 

Aroma relax
Masajul cu ulei cald determina un efect de relaxare a intregului corp si revitalizare a stimulilor prin aromaterapie, imprimand o excelenta stare de bine.

Masaj partial
Acest tip de masaj este special folosit pentru eliberarea durerilor acumulate in zone sensibile: cap, gat, articulatii. Produsele folosite in cazul acestui tip de masaj sunt cremele si uleiurile antiinflamatoare.

Hidromasaj
Energizeaza si revitalizeaza corpul, relaxand muschii si stimuland circulatia sangelui prin actiunea jetului de apa. Puterea de vindecare a apei intareste sistemul imunitar, redand trupului forta si supletea in miscare.

Masajul terapeutic
Reprezinta o metoda de tratament a diferitelor afectiuni. Efectele acestuia se resimt la nivelul pielii, muschilor, nervilor, sangelui, limfei si, indirect, la nivelul glandelor endocrine, organelor interne si articulatiilor.

Masaj aromo-terapeutic
Foloseste uleiuri cu proprietati de vindecare, relaxeaza, detoxifiaza, energizeaza, improspateaza si revitalizeaza. In functie de uleiurile folosite, masajul stimuleaza sistemul limfatic si stimulator, elimina toxinele, creeaza o stare profunda de relaxare si stimulare.

Masajul de relaxare
Atenueaza tensiunea, stresul, calmeaza durerile, relaxeaza muschii incordati si indeparteaza starea de apatie. Masajul, mai presus de toate, confera o senzatie de bine. Efectele masajului de relaxare: ajuta la eliminarea toxinelor; imbunatateste circulatia sanguina; creste elasticitatea pielii; elimina oboseala acumulata; mentine o buna stare de sanatate.

Sănatăte și imunitate cu mofete și ape minerale la Complexul Hotelier Turism Covasna!

Hotelurile Căprioara 4*, Covasna 3* şi Cerbul 3* vin în întâmpinarea dvs., după lungă perioadă de aşteptare cu o gama largă de oferte, pentru:

Beneficiile pe care le găsiți în centrul nostru de sănătate vă oferă o vacanță în care puteți îmbina prevenţia, tratamentul şi relaxarea.
Pentru siguranţa oaspeților şi angajaţilor noştri s-au intensificat şi luat toate măsurile de precauţie
asigurandu-vă sejururi plăcute şi binemeritate.